Herfststage

Heb je de hockey-microbe te pakken en sta je te popelen om nog meer te kunnen spelen?  Lees dan nu verder wat jij wij jou te bieden hebben tijdens onze eerste hockeystage.

Inschrijvingen

Gelieve elk veld van het formulier in te vullen zodat uw inschrijving volledig is.

*Onder voorbehoud van plaats binnen de leeftijdsgroep

*Mits een minimum van 40 inschrijvingen

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen hockey@hoekies.be .

Maandag 1/11 is het een feestdag, dus is er géén stage/kamp op die dag.U kan dinsdag (eerste stagedag) uw kind aanmelden vanaf 8u aan de inschrijftafel. Uw kind zal daar tevens vernemen in welke groep zij/hij zit en haar/zijn t-shirt ontvangen. De stage start om 9u00 en duurt tot 16u.
De prijs bedraagt 135 euro voor 4 dagen.

Er is dagelijks voorbewaking voorzien vanaf 8u en nabewaking tot 17:00.

Lunch kan uw kind zelf mee te nemen of ’s morgens krijgen ze de kans om een broodje te bestellen.
Drinkbussen kunnen doorlopend (gratis) bijgevuld worden met water. In de ochtend wordt er een stuk fruit voorzien en in de namiddag krijgen de kinderen een gezonde snack.

Scheenlappen en een bit zijn verplicht. Het dragen van deze bescherming wordt zeer streng gecontroleerd. Indien wij een kind hebben dat geen bit meer heeft of het kwijtgespeeld is, zullen wij hem een nieuw bit geven en aanrekenen.

Graag hadden we ook geweten of er een relevante medische voorgeschiedenis of allergieën zijn waarmee we dienen rekening te houden. Deze info kan u neerschrijven in ons inschrijfformulier.

Menu