Zomerstages
van 21 tot 24/08

Heb je de hockey-microbe te pakken en sta je te popelen om nog meer te kunnen spelen?  Lees dan nu verder wat jij wij jou te bieden hebben tijdens onze eerste hockeystage.

We beginnen de cursus met een kleine technische test om het individuele niveau van de deelnemers te beoordelen en de tactiek te bepalen die gedurende de dag en de week moeten worden geleerd, verbeterd en/of verfijnd.
Opmerking vaardigheden: Dit is om een betere dagelijkse evaluatie van de vooruitgang mogelijk te maken.
Beginners: Uitleg van basisslagen: vasthouden van de stick, positionering van de bal ten opzichte van het lichaam, veiligheid slag/push technieken.
Uitleg van de basis spelregels & aanleren (afhankelijk van het niveau) van nieuwe bewegingen.
Ervaren hockeyers: Herhaling van de basisbewegingen, correctie. Controle van de bal in beweging, aansturen van de bal en passen in beweging. Aanleren van nieuwe bewegingen en tactische oefeningen.
Voor alle groepen: deze oefeningen worden afgewisseld met kleine fysieke oefeningen/spelletjes (looptechniek, psychomotoriek, ….).

Kleine wedstrijden om de tijdens de dag geleerde oefeningen toe te passen, om de kinderen te laten beseffen wat ze moeten doen wanneer ze tegenover een tegenstander staan (naar de bal toe lopen, controle in de beweging, snellere passing).

Kortom, een fijne leerrijke ervaring!

Inschrijvingen

Gelieve het formulier via onderstaande link in te vullen zodat uw inschrijving volledig is.

INSCHRIJVING voor 21 tot 24/08

Menu