NIEUWE LEDEN

NIEUWE INSCHRIJVING

Opening nieuwe inschrijving vanaf 09/06/2023 om 7u.

Voor nieuwe inschrijvingen, graag het inschrijvingsformulier 23-24 (beschikbaar op 09/06/2023) invullen.  Het secretariaat controleert de beschikbare plaatsen in de categorieën volgens leeftijd en valideert de inschrijving per e-mail.  U ontvangt dan een factuur met het exacte te betalen bedrag voor de inschrijving.  Alleen de betaling van de inschrijving is een bewijs van definitieve inschrijving bij de club.

Inschrijving bij de club vanaf U7 (geboortejaar 2017) omvat standaard inschrijving voor de competitie, namelijk 1 wedstrijd elke zaterdagochtend (het wedstrijdschema is hier beschikbaar).

Belangrijke opmerkingen:

  • De teams worden ingeschreven op basis van het aantal inschrijvingen per categorie en de betrokkenheid van begeleidende ouders (coach/manager/scheidsrechter). 
  • Gezien de deadline van eind juni opgelegd door de federatie aan clubs voor de inschrijving van teams voor de competitie kunnen we leden ingeschreven na 25/06 geen garantie bieden op een plaats in de competitie.

REEDS LID

HER-INSCHRIJVING

Opening her-inschrijving en leden van dezelfde familie vanaf 15/05/2023.

Huidige leden (en hun gezinsleden) genieten voorrang bij hun herinschrijving tot 01/06/2023.  Op 15/05/2023 ontvang je een e-mail met het formulier voor herinschrijving/nieuwe inschrijving voor leden van hetzelfde gezin.  Na 01/06/2023 wordt geen voorrang meer verleend.

U ontvangt dan een factuur met het exacte te betalen bedrag voor de inschrijving.  Alleen de betaling van de inschrijving zal gezien worden als een definitieve inschrijving bij de club.

Herinschrijving bij de club vanaf U7 (geboortejaar 2017) omvat standaard inschrijving voor de competitie, namelijk 1 wedstrijd elke zaterdag in de voormiddag (het wedstrijdschema is hier beschikbaar).

Belangrijke opmerkingen:

  • De teams worden ingeschreven op basis van het aantal inschrijvingen per categorie en de betrokkenheid van begeleidende ouders (coach/manager/scheidsrechter). 
  • Gezien de deadline van eind juni die de federatie aan clubs heeft opgelegd voor de inschrijving van teams voor de competitie kunnen we leden ingeschreven na 25/06 geen garantie bieden op een plaats in de competitie.

UITSCHRIJVING

We moeten onze teams samenstellen en inschrijven voor de competitie vóór eind juni.  Hiervoor is het erg belangrijk om precies te weten hoeveel leden per team we hebben. 

Als je de beslissing hebt genomen om je voor het volgende seizoen niet meer bij onze club in te schrijven, vragen we je de club hiervan zo snel mogelijk en uiterlijk op 30 juni op de hoogte te stellen.

Om u kosteloos uit te schrijven bij de club, vult u eenvoudigweg het formulier voor opzegging in. Het clubsecretariaat zal het nodige doen richting de bond (ARBH/VHL).


PROEFTRAININGEN

KOM JIJ MEE EEN BALLETJE SLAAN?

We organiseren een extra proeftraining voor volwassenen (niet-leden).  Verplichte inschrijving via het proeflesformulier, zodat wij voor de nodige begeleiding kunnen zorgen. 

Welkom bij de Ladies en Gents ploeg van Hoekies! We zijn verheugd om nieuwe spelers te verwelkomen in onze teams. Of je nu een ervaren sporter bent of helemaal nieuw bent in de hockeysport, we moedigen iedereen aan om mee te doen, ongeacht je niveau.

Als beginner hoef je je geen zorgen te maken. We hebben ervaren trainers en coaches die je zullen begeleiden en je de nodige basisvaardigheden zullen aanleren. Je zult al snel merken dat hockey een geweldige manier is om fit te blijven, je conditie te verbeteren en nieuwe mensen te ontmoeten

Dus, als je geïnteresseerd bent in het uitproberen van hockey of als je je passie voor de sport wilt herontdekken, sluit je dan aan bij onze Ladies en Gents ploegen. We verwelkomen spelers van alle niveaus en achtergronden, voor spelers van 35 jaar en ouder,  dus aarzel niet om contact met ons op te nemen en deel uit te maken van onze enthousiaste en gezellige hockeygemeenschap.

WANNEER? 

  • maandag 26 juni 2023 tussen 20 en 21u30.

 

WAAR ? Op ons terrein in de Weidestraat 12 te 1640 Sint-Genesius-Rode.

 

WAT BRENG JE MEE?

  • Hockeystick (mogelijkheid ter plaatse uit te lenen – graag vooraf melden)
  • Verplichte gebitsbescherming
  • Scheenbeschermers aanbevolen
  • Comfortabele sportkleding
Menu