REEDS LID

HER-INSCHRIJVING

Opening her-inschrijving en leden van dezelfde familie vanaf 15/05/2023.

Huidige leden (en hun gezinsleden) genieten voorrang bij hun herinschrijving tot 01/06/2023.  Op 15/05/2023 ontvang je een e-mail met het formulier voor herinschrijving/nieuwe inschrijving voor leden van hetzelfde gezin.  Na 01/06/2023 wordt geen voorrang meer verleend.

U ontvangt dan een factuur met het exacte te betalen bedrag voor de inschrijving.  Alleen de betaling van de inschrijving zal gezien worden als een definitieve inschrijving bij de club.

Herinschrijving bij de club vanaf U7 (geboortejaar 2017) omvat standaard inschrijving voor de competitie, namelijk 1 wedstrijd elke zaterdag in de voormiddag (het wedstrijdschema is hier beschikbaar).

Belangrijke opmerkingen:

  • De teams worden ingeschreven op basis van het aantal inschrijvingen per categorie en de betrokkenheid van begeleidende ouders (coach/manager/scheidsrechter). 
  • Gezien de deadline van eind juni die de federatie aan clubs heeft opgelegd voor de inschrijving van teams voor de competitie kunnen we leden ingeschreven na 25/06 geen garantie bieden op een plaats in de competitie.

NIEUWE LEDEN

NIEUWE INSCHRIJVING

Opening nieuwe inschrijving vanaf 09/06/2023.

Voor nieuwe inschrijvingen, graag het inschrijvingsformulier 23-24 (beschikbaar op 09/06/2023) invullen.  Het secretariaat controleert de beschikbare plaatsen in de categorieën volgens leeftijd en valideert de inschrijving per e-mail.  U ontvangt dan een factuur met het exacte te betalen bedrag voor de inschrijving.  Alleen de betaling van de inschrijving is een bewijs van definitieve inschrijving bij de club.

Inschrijving bij de club vanaf U7 (geboortejaar 2017) omvat standaard inschrijving voor de competitie, namelijk 1 wedstrijd elke zaterdagochtend (het wedstrijdschema is hier beschikbaar).

Belangrijke opmerkingen:

  • De teams worden ingeschreven op basis van het aantal inschrijvingen per categorie en de betrokkenheid van begeleidende ouders (coach/manager/scheidsrechter). 
  • Gezien de deadline van eind juni opgelegd door de federatie aan clubs voor de inschrijving van teams voor de competitie kunnen we leden ingeschreven na 25/06 geen garantie bieden op een plaats in de competitie.
Formulier beschikbaar op 9/6/23

UITSCHRIJVING

We moeten onze teams samenstellen en inschrijven voor de competitie vóór eind juni.  Hiervoor is het erg belangrijk om precies te weten hoeveel leden per team we hebben. 

Als je de beslissing hebt genomen om je voor het volgende seizoen niet meer bij onze club in te schrijven, vragen we je de club hiervan zo snel mogelijk en uiterlijk op 30 juni op de hoogte te stellen.

Om u kosteloos uit te schrijven bij de club, vult u eenvoudigweg het formulier voor opzegging in. Het clubsecretariaat zal het nodige doen richting de bond (ARBH/VHL).


PROEFTRAININGEN

KOM JIJ MEE EEN BALLETJE SLAAN?

We organiseren twee proeftrainingen voor jongeren (niet-leden).  Verplichte inschrijving via het proeflesformulier, zodat wij voor de nodige begeleiding kunnen zorgen. 

Voor proeftrainingen voor volwassenen kan u contact opnemen met het secretariaat op hockey@hoekies.be  

WANNEER? 

  • Donderdag 25/05 van 17u tot 18u
  • Donderdag 1/06 van 17u tot 18u

 

WAAR ? Terreinen van La Rhodienne te WAUTERBOS te 1640 Sint-Genesius-Rod.
In geval van een wijziging zullen wij de inschrijvers per e-mail op de hoogte brengen.

WAT BRENG JE MEE?

  • Hockeystick (mogelijkheid ter plaatse uit te lenen – graag vooraf melden)
  • Verplichte gebitsbescherming
  • Scheenbeschermers aanbevolen
  • Comfortabele sportkleding
Menu